Et walk-in closet gir deg en bedre oversikt og mer plass til både å hengende klær og avdeling av sko og tilbehør.

WALK-IN CLOSET

Et walk-in closet gir deg en bedre oversikt og mer plass til både å hengende klær og avdeling av sko og tilbehør. På Schmidt finner du både garderober og andre garderober i mange modeller, og du kan skreddersy klesskapsløsningen som passer best for deg og dine behov. Du kan velge en garderobe som oppfyller dine ønsker for lagring og som passer inn i rommet der garderoben skal være i.

1) Tilpass walk-in closet ditt til rommet
Mange boliger har skrånende vegger, noe som ofte medfører et problem med interiøret. Heldigvis trenger de skrånende veggene ikke å være et hinder når du dekorere hjemmet ditt med ditt nye walk-in closet. Du kan lage en fin og nyttig klesskap under en skrånende vegg. Det er mange walk in closet løsninger. For eksempel, kan du velge Schmidts skapmodellen. Arcos/Loft, som er en garderobe som er laget spesielt for de skrånende veggene i rommet. Garderoben passer fint inn i rommet, og den er designet for å optimalisere lagringen og dermed få mest mulig ut av rommet. Du har en flott mulighet til å bestemme hvordan klesskapet ditt skal være, og du kan for eksempel velge fronter for walk-in closet i en rekke farger.

2) Ikke la størrelsen på ditt hjem være en begrensning
Du kan ha en liten bolig, men du trenger ikke å si farvel til drømmen om et walk-in closet. Du kan enkelt etablere et walk-in closet i et lite rom, bare tenk kreativt og bruke vår walk in closet inspirasjon. For eksempel, ved hjelp av en skillevegg eller skyvedør, kan du opprette et walk-in closet på soverommet ditt. Med Schmidts Wall-koncept Svart/Hvit Du kan lage mange kombinasjoner med eller uten skyvedører. Denne løsningen lar deg dra nytte av plassen ved å la klesskapet fylle fra vegg til vegg og gulv til tak.

3) Eksperimenter med materialer og design
Hvem sier at et walk-in closet bare bør bestå av hvite hyller? Når du lager ditt nye walk-in closet, kan du gi slipp på fantasien og være kreativ i forhold til ditt valg av materialer og design. For eksempel, kombinere de hvite elementene i walk-in closet med rå trefargete elementer, som vist i Schmidt’s Blanc/Cognac løsning. Kombinasjonen av trefarget konjakk med det hvite høyglansetlakket har et moderne nordisk utseende. Du kan til og med bygge skapet med åpne og lukkede elementer som kan kombineres etter dine ønsker. Kort sagt, du har mange muligheter til å tenke kreativt når du finner gode ideer for din walk in garderobe innredning.

4) Lag plass til store drømmer
Hvis du har plass, hvorfor ikke følg drømmen din om et stort og flott walk-in closet? Det trenger ikke å være for mye og virker smakløst. For eksempel, hvis du velger Schmidts garderobeskap Everest, Du får et tilpasset klesskap med plass til klær, sko og tilbehør. Du kan velge å holde klesskapet ditt i hvite eller lyse nyanser. Dermed kan du la klærens mange farger dominere klesskapet og unngå at skapene selv tar for mye oppmerksomhet.

5) Fine detaljene i din walk-in closet
Et walk-in closet må først og fremst hjelpe deg med å organisere og holde styr på klær, sko og tilbehør. I tillegg er det også viktig at walk-in closet viser stilen du liker og resten av ditt hjem har. Her kan du la Schmidt hjelpe deg med å velge et enkelt og stilig walk-in closet, som for eksempel modellen Celest/Zonza/Caneo. På den måten kan du til og med gi ditt walk-in closet detaljene som gjør at den passer innvendig i resten av hjemmet ditt. For eksempel kan det være kunst på veggene, tepper, planter og lignende.