Daikin

Daikin varmepumper er utviklet og testet i Norden slik at de skal takle det spesielle klimaet i Norge. Alle Daikin varmepumper, som leveres i Norge/leveres av Daikin Norway, er produsert i Europa. Vi har varmepumper som dekker alle typer bolig- og næringsbygg. Daikin er verdens største produsent av aircondition og varmepumper, og har helt unike varmepumper for norsk klima.

Gratis befaring

Varmepumpe?

Har du vurdert å sette inn varmepumpe hjemme?
Se videoen fra installasjonen hjemme hos Otto.

Varmepumpemodeller

Oljefyr?

Har du en oljefyr? Otto Robsahm viser deg hva som må til for å bytte ut oljefyren din med en luft/vann varmepumpe.

Les mer
Luft/Luft Brosjyre

Daikin Luft/Luft

Se vårt utvalgt av luft/luft varmepumper i vår nyeste brosjyre

Klikk her
Altherma Brosjyre

Daikin Altherma

Se vårt utvalgt av luft/vann og væske/vann varmepumper i vår nyeste brosjyre

Klikk her

Takket være Daikin sin endeløse søken etter bedre effektivitet, oppnår Daikin varmepumper førsteklasses ytelse. Du får en behagelig varme selv ved -25°C. Den inverterkontrollerte utedelen tilpasser varmekapasiteten etter det faktiske behovet. Dette betyr høy komfort og behagelig varme samtidig som strømregningen reduseres. Alle Daikin luft/luft varmepumper er fabrikktestet helt ned til -25°C.

Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti. Daikin utvikles og produseres i Europa, og flere av våre modeller et utviklet i Norden nettopp for å takle vårt kalde klima. En autorisert Daikin forhandler er nøye plukket ut for at din trygghet skal ivaretas. Trygghetsgarantien betyr at du som sluttbruker får dekket deler og arbeid i 5 år etter installasjon.