Robotstøvsuger
Robotstøvsugere utstyrt med ny teknologi takler hindringer bedre, noe som gjør rengjøringen enda mer praktisk og effektiv for brukerne.

SMART OG EFFEKTIV RENGJØRING

AI-revolusjonen for rengjøring av husholdninger
Kunstig intelligens finner veien inn i stadig flere områder. Kundekommunikasjon er allerede å finne via chatbots, logistiske prosesser er automatiserte og selvkjørende biler er ikke lenger en fjern drøm. ECOVACS AIVI bringer nå denne utviklingen til husholdningsrengjøring: AI-løsningen gir oss nye muligheter som tradisjonelle systemer ikke tidligere håndterte. Objekter trenger ikke lenger å fjernes og ryddes bort manuelt. Brukerne kan nå bare lene seg tilbake og la roboten gjøre jobben. Kameraets sensorer i ECOVACS AIVI AI-modulen registrerer kontinuerlig hvilke hindringer som står i veien og håndterer disse fortløpende: «Ikke sug opp sokken, ikke takle teppet og kjør rundt katten, og her er det god plass.»

ECOVACS er forpliktet til å beskytte kundedata og personvern. AI-funksjonen er derfor kun brukt til å se robotens miljø, fremmedlegemer og hindringer. Bilder blir ikke tatt opp og deles ikke med ECOVACS eller tredjeparter. Ingenting blir lagret, heller ikke på DEEBOT eller i appen.

Avansert teknologi for ulike rengjøringskrav
«ECOVACS DEEBOT-serien er designet for å møte behovene til en rekke gulvtyper og rengjøringsoppgaver,» forklarer Jonathan Tang, visepresident for globale kanaler på ECOVACS ROBOTICS. «Vi har introdusert våre karakteristiske gulvrengjøringsteknologier til andre roboter, og forbedrer deres smart home funksjoner og sugekraft.

En av de viktigste teknologiske funksjonene til ECOVACS er Smart Navi ™ 3.0 Mapping & Navigation Technology, som scanner, kartlegger og planlegger en effektiv rengjøringsbane for grundig og systematisk rengjøring. Brukere kan se på en gulvplan via appen hvordan husvasken foregår. Smart Navigation ™ er tilgjengelig på DEEBOT 900.

I tillegg til Smart Navigation ™ tilbyr ECOVACS OZMO ™ mopping-teknologi i DEEBOT OZMO 930 og DEEBOT OZMO Slim10 både suge- og mopping-muligheter, slik at DEEBOT’ene effektivt håndterer både smuss og størknet væske, samtidig som man styrer hastigheten på vannstrømmen for jevn mopping. DEEBOT OZMO Slim10 kan også integreres i ulike miljøer, slik at den passerer lett under møbler og gir enda mer grundig rengjøring.

I kombinasjon med ECOVACS App kan brukerne kontrollere sine DEEBOT’er når som helst og hvor som helst for å definere husvasken, velg passende rengjøringsmoduser, overvåke mopping eller støvsugingen og mye mer. DEEBOTS er kompatible med både Google Home og Amazon Echo, noe som gjør gulvrengjøring like enkelt som å skrive på en smarttelefon via ECOVACS-appen eller angi en enkel talekommando for den ultimate rengjøringsfunksjonen.

Unik WINBOT X for optimal vindusopplevelse
I tillegg til gulvrengjøringsroboter, vil ECOVACS også vise frem sin nyeste prisbelønte vindusvaskesrobot på IFA 2018. WINBOT X er den første trådløse vinduesrengjøringsroboten utviklet av ECOVACS og har mottatt både CES Innovation Award 2018 og Red Dot Award 2018. WINBOT X er et gjennombrudd innen vindusrengjøring med trådløs batteridesign, dyprensemodus, fire trinns rensesystem og en ny type sikkerhetssystem. WINBOT X tilpasser seg ulike vindutyper og beveger seg intelligent, fritt og trygt for å nå høyere vinduer og gi maksimal dekning.