Skreddersydd garderobeskap
Drømmer du om et garderobeskap som er skreddersydd til dine behov? En garderobe er ikke bare et skap, men en uunnværlig del av hjemmet, som hjelper deg med å holde orden på klær og rot i hverdagen.

SKREDDERSYDD GARDEROBESKAP

Drømmer du om et garderobeskap som er skreddersydd til dine behov? En garderobe er ikke bare et skap, men en uunnværlig del av hjemmet, som hjelper deg med å holde orden på klær og rot i hverdagen. Med et skreddersydd garderobeskap får du en løsning som passer perfekt til ditt hjem. Les videre og få inspirasjon til hvordan du kan få mer glede av et skreddersydd garderobeskap.

Rydd opp hjemme
Et skreddersydd garderobeskap hjelper deg med å skape orden og oversikt i hjemmet. Det blir fort rotete når klær, sko, leker og mange andre ting som er i bruk hver dag, ofte blir lagt der hvor du brukte det sist. En effektiv måte å løse dette på er med gjennomtenkte garderobeløsninger i hele hjemmet. På den måten skaper du ikke bare orden, men også ro i hjemmet, fordi du unngår å bli stresset av rotet. Her kan en løsning være Schmidts garderobe BLANC/COGNAC, som kombinerer den rå trefargen Cognac med hvit høyglanslakk for en moderne og nordisk look. Det smarte med denne løsningen er at de åpne og lukkede elementene kan kombineres etter eget ønske. Slik bestemmer du selv hva som skal gjemmes bort og hva som skal være synlig.

La design og funksjonalitet gå hånd i hånd
Det viktigste når du skal velge en skreddersydd garderobe til hjemmet ditt er at du velger den rette løsningen for akkurat deg. Når du skal bestemme deg for en garderobeløsning, er det derfor lurt å tenke over hva du skal bruke garderoben til, hvor i hjemmet den skal plasseres og hvilken stil du foretrekker. Du trenger nemlig ikke gå på akkord med verken stil eller design for å få en praktisk garderobe med god plass til oppbevaring. Med Schmidts CELEST/ZONZA/CANEO får du for eksempel et skreddersydd walk-in-closet med full oversikt og plass til både å henge opp klær og oppbevare tilbehør. Samtidig gir garderoben et særdeles stilfullt inntrykk med melaminbelagte fronter og skyvedører i glass.

Få et garderobeskap som passer inn i hjemmet ditt
Med et skreddersydd garderobeskap kan du utnytte plassen i hjemmet fullt ut. I motsetning til vanlige garderober med standardmål tilpasses en skreddersydd garderobe til rommet ned til den minste detalj. Det betyr at du kan utnytte plassen i en stor entre ved hjelp av en stor og romslig garderobe, der yttertøy og andre ting kan gjemmes bort. På samme måte kan en skreddersydd garderobe utnytte plassen i et lite rom, for eksempel med skråtak. Her kan du vurdere Schmidts ARCOS/LOFT. Denne garderoben er spesielt tilpasset skråtak og har plassbesparende skyvedører, som er full integrerte og designet for å optimere oppbevaringsmulighetene.

Uansett hvilket behov din skreddersydde garderobe skal oppfylle, er det alfa omega at du velger en garderobe som passer til din personlige smak og ditt hjem. Hos Schmidt står vi klar til å gi deg råd om skreddersydde garderober, og med det store utvalget vi har av garderober i forskjellige farger, materialer og design, har du alle muligheter for å finne den perfekte garderobeløsningen til ditt hjem.