On Tour Teamet

Møt teamet mitt. Disse karene har jeg jobbet med i årevis gjennom en endeløs rekke prosjekter.

Otto Robsahm

Sjefen

Otto Robsahm
Team Otto

Sjefen Otto er en notorisk positiv person når det gjelder prosjekter. Hans klare budskap er at «man kan vis man vil». Å få så mange som mulig til å ha tro på seg selv og sine evner er noe han brenner for. Nettserien «Team Otto On Tour» gir Otto nettopp denne muligheten.

Hussein El Haddaoui

Rørlegger

Hussein El Haddaoui
Norsk Rørservice

Hussein er daglig leder i Norsk Rørservice og business manager Team Otto. Dette er en rørlegger som elsker å designe og bygge bad. Han liker å kunne hjelpe andre, og er alltid med på mine ville prosjekter. Hussein er en lidenskapelig klokkesamler.

Rolf Langeland

Elektriker

Rolf Langeland
Askestad-Aas Elektro

Rolf har jobbet i Askestad-Aas Elektro i 19 år. I tillegg til å være elektroinstallatør og daglig leder sitter han som fagprøvesensor i opplæringskontoret i Buskerud. Han gir seg aldri før alt er ferdig. Rolf er opptatt av av alt som er gøy og sosialt, gjerne fysisk aktivitet.

Sigurd Tangen

Snekker

Sigurd Tangen
Recover

Sigurd er utdanna tømrer og har jobbet som snekker i 20 år. Nå jobber han for Recover i Moss. Aller best liker han å restaurere gamle hus. Han trives godt med oppgaver som krever kreativitet og lure løsninger for å løses. Han sier aldri nei til en utfordring på jobb.

Tom Arne Samuelsen

Snekker

Tom Arne Samuelsen
Recover

Tom Arne har vært i skadebransjen i 22 år, Recover i 14 år. Dette er en Tømrer/snekker som liker alle utfordringer, og elsker å jobbe under press. Alt i alt en veldig sosial og snill kæll fra Østfold.

Torry «Mr. CT1» Nyborg

Lim/fug-ekspert

Torry «Mr. CT1» Nyborg
CT1

Torry er utdannet tømer og bygningstekniker. Litt kinky forhold til listverk da hans «læremestere» hadde fokus på nettopp dette…er listverket pent, hever det finishen og gleden hos folk. Denne mannen er over snittet interessert i fuging og liming, og blir ofte omtalt som Mr. CT1.

Jonas Olaussen

Byggeleder

Jonas Olaussen

Jonas har over 25 års erfaring som tømrer og 15 år som selvstendig næringsdrivende. Han var min trofaste byggeleder på Sinnasnekker’n i 107 programmer. Han liker godt å å hjelpe med oppussing for småbarnsfamilier med barna i fokus.

Kim Rune Gulland

Koordinator

Kim Rune Gulland
Filmassistentene

Kim Rune har vært selvstendig næringdrivende de siste 10 årene og jobbet i film/tv-bransjen siden 2004. Han hater ineffektivitet og somling, her skal alt være «alles in ordnung». Kim Rune sprer alltid godt humør på filmsettet, selvom han ofte er stressa.

Samarbeidspartnere

Eaton
Verisure
Recover Nordic
Daikin
Bosch
Helly Hansen
Ramirent
Ahlsell
Byggmakker
CT1
VikingBad
sørbø industribeslag
Quooker
Askestad_Logo
Norsk Rørservice
Skadedyrbutikken
Witt Norge
Mr.Coffee_Logo
Hallgruppen
Tvist film