Axor
I forbindelse med 25-årsjubileet presenterte AXOR sammen med Phoenix Design AXOR MyEdition på Salone del Mobile i Milano – en ny dimensjon av individualisering. Den lanseres i Norge i våren 2019.

Merket AXOR er i førersetet hva gjelder teknologi, design, funksjon og individuell tilpasning av kjente designobjekter for luksuriøse bad og kjøkken. Armaturene, dusjene og tilbehøret fra AXOR stiller høye krav til perfeksjon i design, produksjon og funksjon. På den måten har det i nå 25 år eksistert produkter som er mer enn summen av form og funksjon: Designobjekter som er utviklet og konstruert til perfeksjon i samarbeid med verdenskjente arkitekter og produktdesignere som Philippe Starck, Antonio Citterio og Jean-Marie Massaud, selges nå over hele verden. I forbindelse med 25-årsjubileet presenterte AXOR sammen med Phoenix Design AXOR MyEdition på Salone del Mobile i Milano – en ny dimensjon av individualisering. Den lanseres i Norge i våren 2019.

Perfeksjon i design og detaljer
I 25 år har AXOR preget badets utvikling med avantgarde design og enestående produkter og kolleksjoner – noen av dem er i dag klassikere innen baderomsdesign. Kolleksjonen AXOR Starck åpnet med sitt arketypiske joystick-grep døren for en ny måte å styre vannet. AXOR Citterio kolleksjonen er et mesterverk innen 1930-årenes neoklassisisme. Hjørner, kanter og store flater som bryter lyset perfekt, kjennetegner armaturene. Det ble satt nye standarder for den uberørte vannopplevelsen med kolleksjonen AXOR Massaud. Vannet flyter som ved et naturlig vannfall ut av det skulpturelle hylle-armaturet som også rent teknisk er på høyeste nivå.

Perfeksjon i produksjon og funksjon
Det kompromissløse kravet til perfeksjon i design, produksjonsprosesser og funksjon avspeiles for eksempel i kolleksjonen AXOR Starck Organic. Takket være en ny stråletype dekkes huden av dusjdråper, noe som gir et bærekraftig lavt vannforbruk. Det uovertrufne AXOR armaturet AXOR Starck V briljerer med en svingbar, avtakbar tut av organisk krystallglass og porselen. Vannet tar form av en fasinerende vannvirvel. Også under dusjen gjelder perfeksjon i produksjon og funksjon: AXOR ShowerHeaven 1200 og AXOR Hodedusj 350 er uttrykk for dusjer i en ny dimensjon. Den helt nye dusjstrålen PowderRain omfavner kroppen og gir en luksuriøs dusjopplevelse.

Kilde: Hansgrohe