Fargevalg
50% av forbrukere som skal male om hjemme mangler selvtillitt når det kommer til fargevalget.

I en undersøkelse gjennomført av malingsprodusenten Nordsjö, viser det seg at mange vurderer å fornye sitt hjem gjennom å male i ett eller flere rom. Men når 50 % av de som svarer sier at de savner seltillitt når det kommer til fargevalg, fører dette til at man trekker seg fra å påbegynne prosjektet.

  • Dette er noe vi mistenkte og derfor vil vi hjelpe våre kunder i denne prosessen og sørge for at de gjør et fargevalg som harmoniserer med hjemmets øvrige innredningsdetaljer og gir et flott resultat som man blir fornøyd med, sier Ann Charlotte Linde, colour manager i Nordsjö.
  • Med nyheten Nordsjö Colour Testers i en innovativ forpakkning med maling og mini-rull i ett, kan man enkelt prøvemale fargen i det rommet man planlegger å male om – det har aldri vært enklere å velge riktig farge, fortsetter Linde.

Innen man kjøper den malingen man trenger til sitt maleprosjekt, er det en god idé å prøvemale en del av veggen for å se hvordan fargen passer i akkurat det rommet man planlegger å male. For det er mye som kan påvirke en farge, og da spesielt en lysere farge, som faktisk kan endre utseende på den. Bl.a. hvilke andre farger som finnes i rommet på ulike innredningsdetaljer og gulv, samt det naturlige lysinslippet, men også den kunstige belysningen.

Kilde: Nordsjö