Drømmegarderobe med rom for lek
Barn har et uendelig behov for plass til lek, og mange foreldre er på konstant søken etter oppbevaringsløsninger som fungerer på barnerommet.

DRØMMEGARDEROBE MED ROM FOR LEK

Barn har et uendelig behov for plass til lek, og mange foreldre er på konstant søken etter oppbevaringsløsninger som fungerer på barnerommet. Et fleksibelt oppbevaringssystem med riktig innredning, tilpasset det som faktisk skal oppbevares der, gir plass plass til både klær, bøker og leker. Fleksibilitet er viktig for at systemet skal kunne bygges om etter hvert som barnet vokser.

Skyvedører på barnerommet
Skyvedører er perfekte for barnerom. De gir oppbevaring fra gulv til tak, og full utnyttelse av plassen. Skyvedørene kommer i mange vakre farger, materialer og stiler, slik at de kan komplettere interiøret i rommet.

Leker og klær side om side
Uttrekkbare kurver kan løftes ut av rammen når det er tid for lek, og enkelt settes tilbake. De finmaskede meshkurvene forhindrer at småting faller ut, samtidig som de er transparente nok til at de små enkelt ser hva som er oppi og finner det de leter etter.

Barnerom med sesongoppbevaring i høyden
Barnas oppbevaring må tilpasses i rett høyde slik at de lett kan nå klær og leker. Sesongoppbevaring av klær og sko på øverste hylle frigjør plass i garderoben, og det kan enkelt flyttes ned når sesongen skifter.

Kilde: Elfa Norge