Hultafors lanserer CC-gradering på målebånd. Ved å trykke gradering for CC-mål på baksiden av målebåndet vil det bli enklere å måle og tilrettelegge for montering av vegger.

Hultafors tilbyr allerede markedets mest presise stålmålebånd – EU Klasse 1. Nå lanseres en ny egenskap som forenkler håndverkeres arbeidsdag verden rundt. Et målebånd med CC-gradering på baksiden av båndet.

Det er stålmålebåndet BT som får gradering på begge sider av båndet.

«Ved å trykke gradering for CC-mål på baksiden av målebåndet vil det bli enklere å måle og tilrettelegge for montering av vegger. Det blir rett og slett enklere å måle riktig, raskt,» sier Hultafors produktsjef Per Eriksson.

Etterspørselen etter en CC-gradering på målebånd kommer fra håndverkere som i dag jobber rundt problemet på ulike måter, f.eks. skjære en planke i riktig lengde for å få riktig distanse mellom stendere.

«Å bruke et allerede eksisterende produkt ved å legge til en gradering er et godt eksempel på hvordan våre produkter kan bidra til en mer effektiv arbeidsdag for håndverkeren,» sier Per.

Kort målebånd stål BT
Et dobbeltsidig målebånd i stål for presise mål og ved montering av stendere. Målebåndet er gradert med svært nøyaktig blekkstråleteknikk og matt overflate for enkel avlesning. Undersiden har en gradering for CC-mål som forenkler arbeidsoppgaver som oppsett av stendere. Graderingen er for CC-mål 30/60 og 45/90 cm.

«Dette er en oppgradering av det eksisterende målebåndet, som betyr at kort målebånd stål BT får denne dobbeltsidige graderingen,» sier Per.

Målebånd BT finnes i 5 og 8 meter lengde.

Kilde: Hultafors